Lezersreacties

Wat een mooi pakkend en eerlijk-persoonlijk en ‘magisch’ boek heb je geschreven! Het raakt me op vele fronten.

*

spiritueel boek gekroond in blauw autobiografie elly bakker bergen

Wat voelde ik bij het lezen van dit boek? Het verhaal begint bij een jong meisje die op onbegrip stuit in haar jeugd. Vele vragen blijven onbeantwoord totdat allerlei zaken die wij in ons leven (moderne wereld) verbannen, gezien worden door de schrijfster. Numerologie, astrologie, leer van de chakra, geschiedenis, symboliek, religies, reïncarnatie, het contact met gene zijde. Aanwijzingen  en symboliek geven een antwoord op al haar vragen. Ze worden ons allemaal aangereikt maar wij zien ze vaak niet. Dit boek kan voor velen een openbaring zijn. Het leest weg als een roman maar de lezer zelf kan zijn eigen diepgang bepalen. Het meest heb ik bewondering voor de schrijfster die zich zoveel eigen heeft gemaakt, nu al in dit leven wat voor haar nog zoveel zal brengen en te bieden heeft. Een boek wat je in een zucht uitleest. Simpel begint en naarmate haar leven vordert ook veel diepgang krijgt..

*

Ik heb gemerkt dat het voor mij (en ik denk dat dat voor meer mensen/lezers zo zal zijn) zeker bijgedragen heeft aan een stuk)je) bewustwording van wie ik ben en hoe ik in het leven stond en nu sta.

*

Ik heb je boek met veel genoegen gelezen… min of meer in een adem uit. Mooi dat je je zo openhartig deelt… wat is het leven toch een wonderbaarlijk avontuur en hoe fantastisch als je de tekens aan de wand kunt lezen. ik hoop dat velen jouw boek zullen lezen.

*

Heb je boek gelezen maar begin meteen weer opnieuw. Het is zo indringend dat er 0ngetwijfeld iets aan mijn aandacht is ontsnapt.  Het moet heel wat inspanning en doorzettingsvermogen hebben vereist om bij jezelf te komen. Wat een  gevoelsmens ben jij.

*

Dank je voor de mogelijkheid op jouw levensverhaal/proces te lezen. Ik heb het met intentie gelezen en het heeft mij geraakt. Er spreekt moed, kracht en kwetsbaarheid uit.

*

Het is mooi om te lezen hoe jij je eigen (bestaande) weg op zie te komen. ik ervaar authenticiteit en oprechtheid bij je ervaringen….

*

Je hebt me weer en goeie spiegel voor gehouden. Ook je symbolen geven me weer een aanzet om ook beter op de mijne te letten. Al met al heel verrijkend om je boek te lezen. Maar ik kan me helemaal voorstellen dat je dit boek moest schrijven om de dingen weer rond te krijgen. Wat een turbulentie !

*

Behoefte om uit te wisselen n.a.v. het lezen van mijn verhaal?

Stuur dan een mailtje naar info@gekroondinblauw.nl voor het maken van een afspraak

*